grinin elli tonu ile başlayan serinin 3.kitabı..
sıradaşı sexüel ihtiyaçları olan sevgilisini dizginlemeye çalışan anna'nın ilişkilerinin 3. ve son evresinde neler yapacağını merak edenler için..
1.sini ve 2.sini de okumadıysanız bile anlayabileceğiniz bir seri kitabı
tamamen hayal kırıklığı ile biten bir kitap bu kadar uzun yaz ortaya hiç bir şey çıkmasın .yani hiç okunmasada olur denebilecek bir kitap serisi.
gerçektende sonu güzel bitmemiş. daha iyi olabilirdi. çabuk okunan ve akıcı bir dille yazılmış bir kitap. boş vakti bol olanlara tavsiye edilebilinir.
grinin elli tonu serisinin son kitabı. bu da diğerlerinden çok farklı değil ama en etkileyici tarafı, kitabın sonunda yer alan christian grey karakteri ağzından yazılmış küçük kısım. ister istemez kitabı bir de christian grey'in dilinden okumak istiyor insan.
edebi değeri olmadığını belirtmeliyim. kurgu çok zayıf, olay örgüleri kısa ve derin değil. yazın kumsalda okunabilecek kitap benzetmesini yapmam yerinde olur sanırım.
# | Resim | Kitap Adı | Yayınlanma | Kullanıcı Adı | Görüntüle |
---|---|---|---|---|---|
1 |
![]() |
grinin elli tonu | 2016 | ( @Şah) | Görüntüle |
Kitap Adı grinin elli tonu
Yayınlanma Tarihi 2016
Kullanıcı Görüntüle |
|||||
2 |
![]() |
karanlığın elli tonu | 2016 | ( @Şah) | Görüntüle |
Kitap Adı karanlığın elli tonu
Yayınlanma Tarihi 2016
Kullanıcı Görüntüle |
|||||
3 |
![]() |
grey | 2016 | ( @sagarmatha) | Görüntüle |
Kitap Adı grey
Yayınlanma Tarihi 2016
Kullanıcı Görüntüle |